Programma

Voor degenen die niet konden komen op de vierde editie van Showman’s Fair Alkmaar, dat is jammer.
Wil je weten wat je hebt gemist?

CHECK HET PROGRAMMA HIERONDER!

Verder was er een bar met terras, een ijskraam, koffietent, poffertjeskraam, grote lange tafels met spontane theateruitspattingen, de draaimolen, zweefmolen, een heuse Boekfiets en nog veel meer…

Draag jij Showman’s Fair Alkmaar een warm hart toe?
En wil je dat er in 2024 weer een nieuwe editie komt?
Stort je
donatie op bankrekening NL90 RAB0 0338 0587 61 van stichting Dynamiek Fantastiek.

Vrijdag 25 augustus

13.00 uur
Vrij entree
Duur: 30 min. + enkele muzikale intermezzo’s gedurende de middag

De Alkmaarse band Smooth Output speelt eigentijdse gypsy-jazz. De drie musici hebben inmiddels jaren ervaring en zijn bekend in de regionale en nationale muziekscene. Ze spelen akoestisch op talloze soorten evenementen. Op vrijdag zorgen ze voor een feestelijke opening van het festival, met Gypsy-jazz van Django Reinhardt of juist Bossa nova’s en loungesongs.

13.30 & 14.30
5 euro
Duur: 30 minuten

Op de speelplek start de show met slagwerkelementen. Luchtdrummen, Oraal drummen, “Raad de breek dan wel de biet” en een “Ros-er-maar-op-Los finale” zorgen voor een hilarisch en ‘percussief’ groepsgevoel bij het publiek.

14.00, 15.00 & 16.00 uur
5 euro
Duur: 30 min.

Je hebt geen tijdmachine nodig om andere tijden te ontdekken, maar… een tijdreis is natuurlijk wel gaaf! In Arie Vontura’s geheime laboratorium is een fantastische uitvinding gedaan: met een speciale koptelefoon op kun je door de tijd reizen. Maar werkt het apparaat wel helemaal zoals het hoort? Samen met de kinderen gaat Arie terug naar de toekomst en vooruit naar het verleden. Naar welke tijd zou jij willen reizen?

A.vontura Silent Disco Theater maakt al meer dan 10 jaar voorstellingen waarin muziek, interactief theater en vertelkunst samenkomen. Door gebruik te maken van hoofdtelefoons wordt een weergaloze ervaring gecreëerd waarbij iedereen meedoet.

15.00 & 16.00 uur
7,50 euro
Duur: 30 min.

Blauwe Vinkjes was finalist van Cameretten 2021 en won datzelfde jaar de Publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. Het cabaretduo bestaat uit theatermakers Kevin van den Berg en Manon Blaauw en toert vanaf dit najaar door het land met hun voorstelling DISCLAIMER. Ze geven een voorproefje tijdens Showman’s Fair Alkmaar! Vanuit diverse perspectieven neemt het duo je mee in hun satirische acts vol actualiteiten, doorspekt met persiflages, imitaties en meeslepende liedjes.

Foto: Anne van Zantwijk

15.30 & 16.30 uur
5 euro
Duur: 20 min.

Melle Lingerak, geboren in Alkmaar, momenteel tweedejaars aan de Koningstheateracademie in Den Bosch. Hij speelt voor het eerst buiten de muren van zijn cabaretopleiding, met de korte voorstelling: ‘In de wacht’. Melle heeft een telefoonnummer gevonden voor antwoorden op al zijn existentiële levensvragen. Dat belooft een intrigerend telefoongesprek, en een kennismaking met Melle en zijn rusteloosheid. Een veelzijdige act waarin cabaret, kleinkunst en theater samenkomen.

15.30 & 16.30 uur
7,50 euro
Duur: 30 min.

Laat je meevoeren in de wereld van Cirque d’Elisa Jo. Een spetterende aerial show… Een ervaring van dansen in de lucht!

17.00 & 18.00 uur
7,50 euro
Duur: 30 min.

Na hun debuut Saampies, hobbelt cabaretduo Vlamousse in hun nieuwe voorstelling ‘In den beginne’ het persoonlijke pad op. Want jawel, de kinderwens knaagt. Het duo gaat aan de slag met de voorbeelden die ze hebben gehad, hoe die hen hebben gevormd en welk voorbeeld zij willen zijn. Gewapend met humor en genadeloze eerlijkheid nemen ze je mee naar waar het allemaal begon en trekken daarbij hun ouders uit hun godenrol en hun binnenwereld naar buiten.

17.30 & 18.30 uur
7,50 euro

Dingen zijn ‘niksig’ als er geen woorden aan gegeven worden. Dat is precies wat deze spoken word-artiesten doen. Dingen uitspreken, bespreekbaar maken, uitroeptekens of vraagtekens erachter plaatsen en de volgorde bepalen. Spoken word is zo oud als de dichtkunst zelf – het ritme, de performance, de artiesten en hun woorden zijn veranderd. Ze hebben iets te zeggen. Het is

aan jou om te luisteren. Verwacht poëzie, poetry slam, proza en punchlines. Verwacht je mond vol tanden en tot je traanbuizen geroerd.

Lemuël de Graav (1998) is schrijver, filmmaker en artiest. Hij studeert Scenario aan de Nederlandse Filmacademie in Amsterdam. In 2020 stond hij in de finale van het NK Poetry slam, won hij de 1e ILFU internationale verhalenwedstrijd met zijn film ‘’Ik haat poëzie’’. En representeerde hij Nederland op het WK Poetry Slam in Parijs.

Lemu scheurt al 4 jaar met zijn racefiets door de straten van Amsterdam. Nu zijn Lemu en zijn zolderkamer studio onafscheidelijk. Met zijn speelse melodieën en taalkundig rake lyrics, laat Lemu je doen verlangen naar je zomerliefde, je jeugdvrienden en alle andere bitterzoete herinneringen die je vergeten was.

Dichter, punker, revolutionair, poly, kortom tuig… ritmisch maar vies, welbespraakt maar wel onder invloed. Tijdelijke Toon speelde voor duizende mensen in Paradiso en 1000x voor 1 iemand in de boekwinkel. 

Tijdelijke Toon (Charley Ransijn) is een dichter uit de Amsterdamse underground. Met humor en poëzie probeert hij de wereld net iets minder kut te maken. Hij trad op bij vele festivals, was te vinden in Paradiso maar ook dat zaaltje in die straat waar je nooit komt. Met twee vrienden won hij een theaterfestival (Amsterdam Fringe) en elke maand organiseert hij 2 poëzie avonden. Hij heeft enige affiniteit met het concept bijwoordelijke bepaling.

19.00 & 20.30 uur
Vrij toegankelijk

Maak je klaar voor moddervette HIPHOP dancebattles en vette rapoptredens, van beginnende artiesten uit Alkmaar en omstreken. EN: je kunt zelf ook meedoen! Mail naar info@movesalkmaar.nl.

20.00 & 21.00 uur
7,50 euro
Duur: 30 min.

GOOD BOY is een coming of age verhaal over ‘anders’ zijn: een hart onder de riem voor iedereen die anders is en een steun in de rug voor iedereen die voor hen opkomt. In hoeverre ligt je identiteit vast of mag deze veranderen? Moet je de grenzen ervan neerzetten of juist loslaten? Jürgen vertelt, speelt en zingt zijn levensverhaal, bijgestaan door een jonge acteur die Jürgen als puber speelt.

Vanaf 21.00 & 21.30 uur
5 euro
Duur: 30 min.

Silent Disco is terug! Dj’s Stuif & Richie Lager laten je geruisloos uit je dak gaan met hun weinig conventionele voorliefde voor Pola, rock, disco, dance, ultrazwoelte commentaren en hard house. Met een koptelefoon die naar believen switcht tussen de sets van beide dj’s, bouwt iedereen zijn eigen feestje op de geanimeerde en uiterst dansbare show van deze dj-piraten.

21.30 uur
Vrije toegang
Duur: 45 minuten

Deze muzikale knallers zweepten met hun vurige klanken al talloze mensenmassa’s op. Eerder waren ze onder meer te zien op Oerol, Lowlands, Zwarte Cross, Pinkpop, De Parade, Surfana, Wildeburg en meer festivals.

21.15 uur
Vrij entree
Duur: 10 minuten

Eva van Enter the Circle neemt je mee op een betoverende reis door een hypnotiserende dans van vlammen. Bereid je voor op pure verbijstering, terwijl zij gevaar en artistiek talent combineert. Eva is een gepassioneerde flowartiest uit Zaandam. Haar oorspronkelijke fascinatie voor de flow van hoopdance heeft ze uitgebreid met diverse vormen van prop manipulatie. Hierdoor heeft ze een unieke en passievolle flowstyle ontwikkeld die ze vol trots laat zien in haar shows. Laat je meevoeren door dit vuurspektakel!

Zaterdag 26 augustus

13.00 uur
Vrij entree
Duur: 30 min. + enkele muzikale intermezzo’s gedurende de middag

Het Frankfurter Polka Trio (FPT) speelt zowel polka’s als melancholische muziek, aangevuld met vrolijke up-tempo liedjes. Dit aanstekelijke repertoire bestaat voornamelijk uit eigen composities. Verhalende muziek geïnspireerd door muziek uit Oost-Europa, klezmer en filmmuziek. Het FPT speelt zowel akoestisch als versterkt. Op een podium of juist tussen het publiek in.

13.30 & 15.00 uur
5 euro
Duur: 30 min.

Eekhoorn was jarig, maar Spitsmuis kon niet komen om allerlei verzonnen redenen. Nu denkt Spitsmuis dat Eekhoorn daar hartstikke boos over is, maar dat is helemaal niet zo. Dat vindt Spitsmuis niet leuk en ze doet er daarom alles aan om Eekhoorn tóch boos te krijgen. Ondertussen wordt Spitsmuis zelf steeds kwader … Een vrolijke, innemende voorstelling die boosheid in de spotlight zet. Naar Toon Tellegens ‘Is er dan niemand boos?’

14.00 & 15.00 uur
5 euro
Duur: 30 min. 

Een kunstwerk bestaande uit lijnen, kleuren en kinderen in een muzikale lijst. Een muzikaal tekenavontuur! Kinderen ontmoeten en inspireren elkaar al tekenend op het grote speelvlak en werken zo samen met twee tekenaars aan een groot kunstwerk. De muzikale omlijsting werkt betoverend; de zanger/gitarist brengt live liedjes uit de hele popgeschiedenis.

14.30 & 15.30 uur
7,50 euro
Duur: 20 min.

Gavin Reijnders, finalist van het Leids Cabaret Festival 2019, is wel klaar met constant aan zichzelf te werken. Na iedere fout die hij begaat, vergeet hij de wijze les te leren maar schrijft hij er een liedje over. En iedere keer wanneer hij denkt het beter te weten, levert het hem een goed verhaal op. Zo ontstond deze debuutvoorstelling over de kunst van… ja, weet hij veel? Op Showman’s Fair geeft hij een preview!

16.00 & 17.00 uur
7,50 euro
Duur: 30 min.

Laat je meevoeren in de wereld van Cirque d’Elisa Jo. Een spetterende aerial show… Een ervaring van dansen in de lucht!

16.00 & 17.00 uur
Vrij entree (festivalterrein)
Duur: 13 min. 

Dissonance, een nieuwe choreografie van Irene Aydemir (Bulli) speciaal gemaakt voor een aantal dansers van Dansstudio Dentro.

16.30 & 17.30 uur
7,50 euro
Duur: 30 min.

SCOLD is het tragikomische en absurde verhaal van theatermaker Sofie Kramer die plots zit opgescheept met een baby op sterk water. Deze mysterieuze baby dwingt haar tot een onvermijdelijke ontboezeming: kwetsbaar, vurig en goudeerlijk. Met SCOLD won Kramer de juryprijs op het Café Theaterfestival Utrecht 2023.

“Een onontkoombare emotionele ervaring.” – Jury Café Theaterfestival Utrecht

“Prachtig, ontroerend en gedurfd. Deze solo is op zichzelf al een daad van verzet.” – Theaterkrant

16.30 & 17.30 uur
7,50 euro
Duur: 30 minuten

Een aanstormend talent dat moedeloos komt aansloffen. Maria Kraaijkamp ziet het sinds kleins af aan al somber in. Ze is het zonsverduisteringetje in huis maar maakt er gelukkig wel muziek bij. In de voorstelling ‘Meh.’ vertelt Maria over hoe is het om je een leven lang meh te voelen; misschien bèn je dan wel gewoon meh. Door herkenbare liedjes, hilarische observaties en droogkomische verhalen laat ze zien dat het ok is om je niet ok te voelen.

18.00 & 19.00 uur
6,50 euro
Duur: 20 min.

FRAMED
Laura Costa van Conny Janssen Danst en dansers van Dansstudio Dentro laten zich inspireren door FRAMED en tonen hun eigen versie van deze voorstelling. Een voorstelling die een venster biedt op verschillende levens in de stad.

Met dank aan TAQA Theater De Vest

18.30 & 19.30 uur
5 euro
Duur: 20 min.

‘Wat als je bestaan betekent dat je wordt geëxecuteerd? Maar blijf het wildste licht aandoen, je wildste bloem…’

In dit stuk voel je de verhalen van de onderdrukking, de expressie van de motor van het gevecht. De voeten door de grond, zodat het kan echoën naar de onderdrukker. Stem luider maken om te laten weten dat we bestaan. De ontembare vrouw met de bloemenjurk. Gevaarlijk maar tastbaar, wild maar bewust, vies maar kristalhelder.

19.30 & 20.30 uur
5 euro
Duur: 20 min.

Laat je verrassen, laat je verleiden, let the show begin! Get ready voorrrrrr the one and only, Caribean Queen, the amazing Tipsy Patrón!

20.15 & 21.15 uur
5 euro
Duur: 30 minuten

Je Wilt Me is een theatraal concert. In het concert gooien Sieb en Daan alles op tafel rond de thema’s liefde, seks en je gewild voelen. Ze gaan veel uit en tijdens het uitgaan raken ze gefrustreerd over seks. Ze gaan ernaar op zoek, maar het lukt hen bijna nooit om aan de eigen verwachtingen te voldoen. En als het wél lukt, is het ook niet genoeg. Is seks waar ze echt naar op zoek zijn? Gaat het om je gewild te voelen? Of zoeken ze een diepere connectie? Uiteindelijk blijft er een gevoel van eenzaamheid over. Met of zonder seks.

21.00 & 21.30 uur
5 euro
Duur: 30 min.

Silent Disco is terug! Dj’s Stuif & Richie Lager laten je geruisloos uit je dak gaan met hun weinig conventionele voorliefde voor Pola, rock, disco, dance, ultrazwoelte commentaren en hard house. Met een koptelefoon die naar believen switcht tussen de sets van beide dj’s, bouwt iedereen zijn eigen feestje op de geanimeerde en uiterst dansbare show van deze dj-piraten.

21.30 uur
Vrij entree
Duur: 45 min. 

De Haagse artiest Aymar Torres is een mengelmoes van culturen: een Arubaanse vader en een Colombiaanse moeder, geboren en getogen op

Aruba, met een liefde voor latinmuziek en in het bijzonder Braziliaanse bossa nova. Moeiteloos zingt het muzikale talent in het Portugees, Spaans, Italiaans, Frans en Papiaments. Een optreden van Aymar is als een reis door de Cariben en Latijns Amerika, met uitstapjes naar de Middellandse Zee.

Inmiddels heeft Aymar Torres drie singles uitgebracht. In de zomer van 2021 bracht hij de single Un Debe uit, over het geven van knuffels, zoenen en liefde schuldig zijn. Eerder is de single ‘Mainta’ verschenen, Papiaments voor ochtend. Dat gaat over het wakker worden naast degene van wie je houdt. Zijn debuutsingle is ‘E Porta’, waarbij hij eveneens in het Papiaments zingt; “Alsof je klopt op de deur van mijn hart”.

Zondag 27 augustus

13.00 uur
Vrij entree
Duur: 30 min. + enkele muzikale intermezzo’s gedurende de middag

Bert van Baar stond drie jaar achtereen geprogrammeerd met liedprogramma’s op festival Oerol en past dus helemaal op Showman’s Fair Alkmaar. De kleinkunstenaar trekt al zo’n vijftig jaar rond als ‘multi-instrumentaal vocaal verslaggever’, met voorstellingen voor alle leeftijden.

13.30 & 15.00 uur
5 euro
Duur: 40 min.

Beleef de betoverende wereld onder water van De Kleine Zeemeermin in deze mini-musical! Het Zeepaardje is het verrassingsfeestje van zeemeermin Raana haar zestiende verjaardag aan het voorbereiden. Want vorig jaar, toen ze voor het eerst boven water mocht kijken, is dat helemaal in de vissoep gelopen. Tijdens de voorbereidingen neemt het Zeepaardje ons mee in het bekende verhaal van toen….

De leukste liedjes uit de diepe oceaan worden gezongen door de Kleine Zeemeermin met haar schitterende stem en ze vertelt over haar avonturen onder en boven de zee. Naar het bekende sprookje van Hans Christiaan Andersen, voor iedereen vanaf 3 jaar.

Vanaf 14.00 uur
Vrij entree

Gracia nodigt jong en oud uit om samen Surinaamse spelletjes te spelen op en aan de Grote Tafel (Veld).

14.00 uur
5 euro
Duur: 30 min.  

Deze rondreizende acrobatenfamilie houdt van spelen, gooien, smijten en vliegen…en is altijd op zoek naar speelkameraadjes. Wie doet er mee?

Mamarita & Pepino spelen met ondersteuning van Yarita voor een interactieve, acrobatische clownsvoorstelling, Màs. Een voorstelling dóór de hele familie vóór de hele familie.

14.00 & 15.00 uur
7,50 euro
Duur: 30 min. 

Word je vanzelf heilig als je in een tiny house woont? Hoe doe je als man aan self-care als je vrouw aan het bevallen is? Hoe deal je met grote maatschappelijke problemen als je ook gewoon zin hebt in kaas? Zomaar wat vragen waar Berend Koen zich mee bezig houdt. Het is onmogelijk om niet te glimlachen als dit ongeleide projectiel het podium betreedt.

 

14.00, 15.00 & 16.00 uur
5 euro
Duur: 30 min. 

Je hebt geen tijdmachine nodig om andere tijden te ontdekken, maar… een tijdreis is natuurlijk wel gaaf! In Arie Vontura’s geheime laboratorium is een fantastische uitvinding gedaan: met een speciale koptelefoon op kun je door de tijd reizen. Maar werkt het apparaat wel helemaal zoals het hoort? Samen met de kinderen gaat Arie terug naar de toekomst en vooruit naar het verleden. Naar welke tijd zou jij willen reizen?

A.vontura Silent Disco Theater maakt al meer dan 10 jaar voorstellingen waarin muziek, interactief theater en vertelkunst samenkomen. Door gebruik te maken van hoofdtelefoons wordt een weergaloze ervaring gecreëerd waarbij iedereen meedoet.

14.45 uur
5 euro
Duur: 30/45 min.

Voor wie zelf wil spelen, vliegen en klauteren geeft de circusfamilie om 14:45 uur een workshop acrobatiek! Met acrobatiek bouwen we (letterlijk) op elkaar, dit doen we op een speelse manier d.m.v. acrobatische spelletjes en het leren van acrobatische trucs om met elkaar te doen. Een leuke speelse manier om met je kinderen, partner en/of vrienden te verbinden.

16.00 & 17.00 uur
5 euro
Duur: 30 min. 

Sinds 2020 brengt Robert jaarlijks enkele maanden als student-monnik door in het Tashi Lhunpo klooster in Shigatse, Tibet. Hier probeert hij zichzelf terug te vinden, nadat de stress van het success en de roem hem overduidelijk teveel werd. Hij geeft jullie een inkijkje in zijn Boeddhistische kloosterleven en de daarbij opgedane kennis, inzichten en ervaringen. Zijn ego is hij inmiddels volkomen kwijt. Zijn gevoel voor humor gelukkig nog lang niet.

16.30 & 17.30 uur
7,50 euro
Duur: 25 min.

Alkmaarder Luuk Ransijn won dit jaar nog het Amsterdams Kleinkunst Festival. Al meerdere keren was hij een succesvolle act op SMF, nu keer hij terug met een preview van zijn voorstelling ‘Vacht’.

In ‘Vacht’ probeer hij als zachtmoedige jongen een plek te veroveren in een wereld die steeds meer lijkt te verharden. De jonge twintiger laat je kennismaken met zijn onrust, maar ook met de ontwapende storm die in zijn hart raast.

16.30 & 17.30 uur
Vrij entree festivalterrein/veld
Duur: +/- 6 min. 

Dansstudio FLEX danst tussen het publiek op nummers van o.a. James Brown.

17.00 & 18.15 uur
7,50 euro
Duur: 30 min.

Hoe leer je jezelf te gedragen wanneer de grond regelmatig onder je voeten vandaan zakt? In ‘NAAKT’ onderzoekt Naomi Seine haar leven als jongvolwassene met angst. Verlatingsangst, pleinvrees, paniekaanvallen, dwang en escapisme komen aan bod tijdens dit theatrale concert.

Naomi: “Sinds mijn twaalfde heb ik te maken met een angststoornis. Met NAAKT hoop ik de kracht te belichten die in deze kwetsbaarheid schuilt.

Producent: Hollandse Luchten
Muzikant: Hendrik Behnen

18.30 & 19.30 uur
5 euro
Duur: 20 min.

Dansstudio Flex danst een moderne danschoreografie op een deel van Canto Ostinato van Simeon ten Holt.

18.30 & 19.30 uur
5 euro
Duur: 20 min.

Ali Tofik  komt uit Irak (Kurdistan). Hij zingt o.a. Koerdische liederen en begeleidt zichzelf daarbij op de Ud (Oud).

19.15 & 20.15 uur
5 euro
Duur: 30 min.

Leadgitarist Bert Claasen en zanger/gitarist Bert van Baar vonden elkaar in een eigen, intieme interpretatie van hun favoriete Dylansongs. Van Baar brengt klassiek woordrijk Dylan-materiaal op een heldere manier en Claasen kleurt dat bluesy in, de liefhebbers weten genoeg….

20.00 & 20.30 uur
5 euro
Duur: 30 min. 

Silent Disco is terug! Dj’s Stuif & Richie Lager laten je geruisloos uit je dak gaan met hun weinig conventionele voorliefde voor Pola, rock, disco, dance, ultrazwoelte commentaren en hard house. Met een koptelefoon die naar believen switcht tussen de sets van beide dj’s, bouwt iedereen zijn eigen feestje op de geanimeerde en uiterst dansbare show van deze dj-piraten.

20.30 uur
Vrij entree
Duur: 30 min. 

Eigenwijs, eigentijds en een tikje eigenaardig. Eigenlijk is er niet echt iets doorsnee aan de indiepopband Klink. En toch voelt diens muziek vertrouwd aan – alsof je bij een eerste kennismaking direct een goede vriend herkent. Als alternatieve indie-band, heeft Klink anno 2023 de deuren geopend naar een moderner en meer dansbaar geluid. En hiervoor zijn de intrigerende songteksten net zo serieus behandeld als de avontuurlijke instrumentaties.

Vanaf 21.10 uur
Vrij entree
Duur: 20 min. 

Sluit het festival knallend muzikaal af met de Mobiele Eenheid! Wat is jouw ultieme afsluiter?! Wees een enige echte “Doe het zelf DJ” en laat alle aanwezigen verrassen met een zelfgekozen single. Natuurlijk wordt dit aangemoedigd en begeleidt door Henk en Dennis in hun foutste jaren ’70 outfits. Een bewezen succesformule op Showman’s Fair Alkmaar!

Randprogramma

Naast de voorstellingen in festivaltenten Opticum, Bruidsschat, Tweemaster en het podium op het veld, is er nog VEEL MEER!

Draaimolen

Creëer samen de mooiste draaimolen! In een korte workshop ‘Levende Standbeelden’ leer je onder deskundige begeleiding hoe je je moet presenteren in de draaimolen. In tweetallen, volwassene en kind kun je je helemaal uitleven.

Boekfiets Alkmaar

Helden kunnen slootjespringen. Het verhaal over Alkmaar Ontzet voor kinderen. Speciaal ontwikkeld voor 450 jaar Alkmaar Ontzet met illustraties en muziek!

Leeftijd: 3 – 6 jaar

Poffertjes

Lekker je eigen poffertjes bakken!

De Toekomstfabriek

Op het festivalterrein verschijnt een grote kunstinstallatie die The Visual Detective samen met allerlei jongeren in elkaar zet.

Een ‘escape room’ in de vorm van een zandloper… Doe mee en ontdek als ‘zandkorrel’ hoe jij de toekomsttijd naar je hand kunt zetten.

Handdraaimolen

…En nog veel meer!

Komt dat zien, maak het mee. Feest, verrassing, verleiding. Showman’s Fair Alkmaar komt eraan!

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen